Wil jij wonen op z’n groenst in Parkstad? Kom dan op zaterdag 27 januari 2024 tussen 11:00 en 13:00 uur naar de start verkoop van Fase 3 – De Parkwoningen blok 07 en 09. De start verkoop zal plaatsvinden in de modelwoning van KOER! Het verkoopteam staat daar voor je klaar met alle informatie over deze koopwoningen in de derde fase van KOER.

De Parkwoningen
De Parkwoningen binnen KOER zijn er in verschillende gedaantes en bestaan uit boven- en benedenwoningen. De benedenwoningen bestaan uit twee woonlagen met een terras, die direct grenst aan de binnentuin. De bovenwoningen bestaan uit drie lagen, met een galerij en een eigen terras. Wat alle Parkwoningen delen – naast hun riante oppervlakte – is het prachtige uitzicht op het Karakterpark (aan de voorzijde) en de binnentuin (aan de achterzijde). Bovendien zijn de Parkwoningen zeer energiezuinig, met een voorlopig energielabel A+++, vloerverwarming en volledig gasloos. Ook is er de mogelijkheid tot een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage van KOER.

De Prijzen
De prijslijsten met de koopsommen van alle Parkwoningen staan online en vind je hier. Deze zijn natuurlijk ook beschikbaar tijdens de start verkoop in de modelwoning. Kan je niet wachten tot de start verkoop? De woningzoeker van de parkwoningen is ook al beschikbaar en vind je hier. Check snel welke parkwoning perfect bij jou past.

Inschrijven
Kan je niet wachten tot de start verkoop? Inschrijven is al mogelijk hier op de website en kan tot dinsdag 30 januari 2024, 09:00 uur!