Wil jij weten hoe is om te wonen in KOER? Kom dan langs in de modelwoning van KOER. Stap binnen in bouwnummer 09-00-01 en ontdek deze nieuwe modelwoning, laat je verrassen door de prachtige afwerking en de sfeervolle inrichting van deze woning. 

Dit is dé kans om een levensecht beeld te krijgen van hoe de woningen in KOER eruit komen te zien. Onze modelwoning is niet zomaar een lege ruimte; hij is compleet afgebouwd met onder andere een keuken, sanitair en tegelwerk. Ook hebben wij de modelwoning gedeeltelijk ingericht, zodat je je meteen thuis zult voelen. Uiteraard is het verkoopteam van KOER ook aanwezig met alle informatie over het project, de beschikbare koopwoningen en kun je in de modelwoning ook de maquette van KOER komen bekijken.

 

Het is ook mogelijk om de modelwoning op afspraak met één van de makelaars te bezoeken.

Neem hiervoor contact op met:
Ooms Makelaars via telefoonnummer: 010-4248888
Atta Makelaars via telefoonnummer: 010-4335710
.

 

Bereikbaarheid modelwoning:
De modelwoning is bereikbaar via de ingang van het bouwterrein op de hoek van de Hilledijk (nr. 130) en de Katadreuffestraat (nr. 27).  Volg de pijlen op het bouwterrein en parkeer je auto of fiets langs de bouwweg voor de ingang van de bouwplaats van KOER.

Let op: Het is alleen toegestaan om de modelwoning van KOER te bezoeken, volg de routing op de bouwplaats richting de modelwoning. Het is niet toegestaan om de rest van bouwplaats van KOER te betreden. Er wordt namelijk gewerkt op de bouwplaats en vanwege veiligheidsreden is het buiten de modelwoning om dus niet toegestaan om de rest van de bouwplaats te betreden!