Bezoek de modelwoningen

Wil jij weten hoe het is om in een drielaagse Parkwoning in KOER te wonen? Dat kan! We hebben een nieuwe modelwoning voor je ingericht in dit woningtype, zodat jij kunt ervaren hoe je duurzaam en eigentijds kunt wonen aan de Laan op Zuid.

De nieuwe modelwoning is een drielaagse Parkwoning in blok 09. Deze woning is bijna compleet afgebouwd, met onder andere een badkamer en toiletruimte voorzien van standaard sanitair en tegelwerk. Ook is de modelwoning gedeeltelijk ingericht. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw droomwoning in KOER eruit zou kunnen zien.

Kom langs op donderdagavond 13 juni 2024
De nieuwe modelwoning is voor het eerst te bezichtigen op donderdagavond 13 juni 2024. Je bent tussen 18:00 en 20:00 uur van harte welkom. Vanwege de veiligheid zijn kinderen onder de 16 jaar helaas niet welkom op de bouwplaats.

Oplevering in oktober 2024
Een aantal drielaagse Parkwoningen, Appartementen en Herenhuizen is nog beschikbaar voor de verkoop. De eerste van deze woningen worden naar verwachting al in oktober 2024 opgeleverd. Je zou hier dus dit jaar nog kunnen wonen!

De bouwplaats van KOER is bereikbaar via de ingang van het bouwterrein op de hoek van de Hilledijk (nr. 130) en de Katadreuffestraat (nr. 27).

Interesse?
Interesse in één van de beschikbare koopwoningen? Kom dan donderdagavond 13 juni langs in de nieuwe modelwoning of neem contact op met een van onze makelaars:
Ooms Makelaars via telefoonnummer: 010-4248888
Atta Makelaars via telefoonnummer: 010-4335710.