Bezoek de modelwoningen

Wil jij weten hoe het is om in KOER te wonen? Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april 2024 openen we tussen 11:00 en 12:30 uur de deuren van onze modelwoning, zodat jij kunt ervaren hoe je duurzaam en eigentijds kunt wonen aan de Laan op Zuid.

Je kunt op zaterdag 6 april onder meer onze Modelwoning bezoeken. Deze 2-laagse Parkwoning is compleet afgebouwd met onder andere een keuken, sanitair en tegelwerk. Ook is de modelwoning gedeeltelijk ingericht, zo krijg je dus een goed beeld van hoe jouw droomhuis in KOER eruit zou kunnen zien.

 

Bekijk de drielaagse Parkwoning en Appartement
Daarnaast kun je ook een kijkje komen nemen in onder meer een riante drielaagse Parkwoning uit blok 9 en een comfortabel Appartement uit blok 10. Deze woningen zijn volop in aanbouw. Van de drielaagse Parkwoningen en Appartementen zijn er nog een aantal beschikbaar voor de verkoop. Een deel van de woningen is naar verwachting in oktober 2024 klaar. Misschien stap jij op zaterdag 6 april wel je toekomstige woning binnen!

 

Praktische informatie NVM Open Huizen Dag
Kom je op zaterdag 6 april naar de NVM Open Huizen Dag bij KOER? Hieronder vind je de praktische informatie.

Openingstijden
11:00 – 12:30 uur

Bereikbaarheid
De bouwplaats en modelwoning zijn bereikbaar via de ingang van het bouwterrein op de hoek van de Hilledijk (nr. 130) en de Katadreuffestraat (nr. 27). Volg de pijlen op het bouwterrein en parkeer je auto of fiets langs de bouwweg voor de ingang van de bouwplaats van KOER.

Goed om te weten
We verwelkomen je tijdens de NVM Open Huizen Dag graag op de bouwplaats. Vanwege de veiligheid zijn kinderen onder de 16 jaar helaas niet welkom tijdens deze dag.

 

Liever direct een afspraak maken met één van de makelaars?
Ooms Makelaars via telefoonnummer: 010-4248888
Atta Makelaars via telefoonnummer: 010-4335710.