Yessss! De verkoop van de riante Parkwoningen – fase 3 van KOER is afgelopen zaterdag 27 januari 2024 officieel van start gegaan! Wil jij de kans niet missen om jouw droomwoning te bemachtigen? Schrijf je dan vóór morgen, dinsdag 30 januari – 09:00 uur in via het inschrijfformulier op onze website. 

Wanneer is je inschrijving compleet?
1. Het digitale inschrijfformulier moet volledig zijn ingevuld om in behandeling te worden genomen. Je ontvangt van ons een bevestiging van je inschrijving via de mail. Onderaan dit bericht tref je ter controle de gegevens aan die je in het inschrijfformulier hebt ingevuld.

2. Zorg ervoor dat je je favoriete bouwnummer(s) hebt opgegeven en zet je grootste voorkeur bovenaan. Vergroot je kans op een woning door meerdere bouwnummers op te geven. Natuurlijk zullen wij proberen je eerste voorkeur toe te wijzen.

Toewijzing en procedure
Graag informeren we je nu alvast over de verdere procedure. Direct na de sluiting van de inschrijving starten we met het toewijzen van de Parkwoningen uit fase 3. Binnen enkele dagen neemt één van onze makelaars contact met je op of een Parkwoning van jouw voorkeur aan je is toegewezen. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk kandidaten het bouwnummer van hun hoogste (1e) voorkeur toe te wijzen.

Heb je een Parkwoning toegewezen gekregen, dan zal de makelaar direct een verkoopgesprek met je inplannen. Tijdens dit gesprek worden alle details doorgenomen en beantwoorden we al je vragen!

Ook wanneer je (voorlopig) geen Parkwoning toegewezen hebt gekregen, krijg je van ons bericht. We plaatsen je dan op de reservelijst.